משפחה מאמצת ילד, ואז מגלה שיש לו חבר בבית היתומים. אז, הם מחליטים לאמץ גם אותו
אימוץ ילד אינו דבר פשוט, והתהליך יכול להיות מסובך אף יותר אם מדובר בילד בעל צרכים מיוחדים. אבל ג׳וסלין וטרוי החליטו לקחת את הצעד הזה. ילד מאומץ אחד שינה את הכל. משפחת פייפר אימצה את נולן, ולאחריו את פרנסיס, ואז את אוקלין, והם חולקים איתם אהבה ומנסים לשפר את. חייהם של הילדים הללו.
כשג׳וסלין פייפר נישאה לטרוי, לשניהם כבר היו ילדים גדולים ממערכות יחסים קודמות אבל הם ידעו שהם רוצים להרחיב את המשפחה שלהם. הם עשו מחקר מעמיק לגבי אימוץ, אך היו סיבוכים. הזוג חי באילינוי, והם חששו שמא המדינה תצדד בהורים הביולוגיים במקרה של עימות או ריב. ג׳וסלין הבינה כי זה לא הוגן כלפי ההורים שרוצים להיות עם ילדיהם. בכל מקרה, היא לא רצתה להסתכן בשיברון לב. אחרי הכל, היקשרות לילד ואובדנו זה דבר קשה מאוד.
הזוג החל לחקור אודות אימוץ בינלאומי. הם גילו אודות בית יתומים בהונג קונג בו נמצאים ילדים רבים בעלי צרכים מיוחדים. זה נגע בליבם של טרוי וג׳וסלין, והם החליטו להגיש בקשה. כשנשלחו להם תמונות של ילד צעיר, ג׳ו וטרוי התאהבו בו מיד. ב-2015, הם הצליחו להביא את נולאן הביתה. היה לו שיתוק מוחין והוא לא יכול לשלוט לחלוטין בגופו או לדבר, אבל המשפחה קיבלה אותו והתאהבה בו מיד.
״זו תמונה מושלמת שמתארת את התקדמותו של יתום. התנוחה הזו היא התנוחה היחידה ה הוא נרדם בלילה, וזה טיפוסי עבור פעוטות/תינוקות. כן, הוא בעל צרכים מיוחדים, אבל זה מראה שלא משנה כמה טוב אתם מטפלים בילד יתום, אי ההימצאות במשפחה גובה מהם מחיר, ומגיע להם טוב יותר!״
ג׳וסלין החלה לטפל בבנה החדש. היא הייתה לוקחת אותו לבית הספר, הסבה את הרכב כך שתוכל להסיע אותו. אבל היא לעולם לא שכחה אודות בית היתומים שלו בהונג קונג. יום אחד, בעודה מביטה בתמונות משם, היא הבחינה בילד קטן שמצולם כמעט בכל התמונות עם בנה. בתיאור התמונה נכתבה כי הילדים תמיד מבלים יחדיו ונולאן אף קורא לו ׳אחי׳.
כשג׳וסלין יצרה קשר עם בית היתומים כדי לגלות מה עלה בגורלו שלו אותו ילד, נאמר לה שהוא עבר למקום אחר ושעדיין אפשר לאמץ אותו. ג׳וסלין וטרוי לא דנו על כך יותר מדי. ולמרות שלא קל לאמץ שני ילדים מבחינה כלכלית, הם הלכו על זה. הילד היה בן 8 באותו זמן ולאחר האימוץ ב-2018, קיבל את השם פרנסיס.
״ובכן, היינו חייבים להביא אותו הביתה״
פרנסיס יותר עצמאי מנולאן. הוא סובל מסינדרום נדיר בשם WAGR ויש לו אוטיזם, אבל הוא יכול ללכת ולדבר. ולמרות שעברו כמה שנים מאז שנפגשו שני הילדים, הם זיהו אחד את השני מיד. הייתה מעט יריבות בין השניים על תשומת הלב, אבל המשפחה רק הפכה למאושרת יותר.
בריאותו של נולאן אינה תקינה והוא זקוק להשגחה רפואית צמודה. למרות שמשפחתו נלחמה על חייו בכל הכוח, הוא נפטר במאי 2021. בעודו בחיים, החלה ג׳וסלין בתהליך לאמץ ילדה, אוקלין.
בני משפחת פייפ הם משפחה רגילה, והטיפול בילדים בעלי צרכים מיוחדים אינו היה קל מבחינה כלכלית. בכל מקרה, ישנם ארגונים שונים מסביב לעולם שמקלים על תהליך האימוץ. כך או כך, ג׳וסלין לא יכלה לעמוד מנגד במשך זמן רב. טרוי הבין את הקשיים באימוץ 3 ילדים ברצף, אך הם החליטו כי יסתדרו.
ג׳וסלין אוהבת את כל ילדיה ואומרת כי איננה יכולה לדמיין את חייה בלעדיהם. הין אם הם ילדיה הביולוגיים או המאומצים, כולם בני משפחה עבורה. היא מנסה לעשות כל שלאל ידה כדי לשפר את חיי משפחתה. היא קונה להם כובעים משותפים ונוטעת תחושת אחדות והולכת לכל הרסיטלים וההופעות שלהם בבית הספר.
הילדים המאמצים זוכרים שלא תמיד היה להם בית. אז פרנסיס לפעמים מסכמת את השגרה שלהם: ״אימא לוקחת אותך לאוטובוס, הולכת לבית הספר, אימא אוספת אותך מהאוטובוס, הולכים הביתה״. ג׳וסלין מזכירה לילדיה בכל יום שהם יחזרו הביתה אחרי בית הספר. זה מאוד משמעותי עבור הילדים, אשר חוששים לאבד שוב את משפחתם.
זיכרונו של נולאן יכול לעורר רגשות קשים, אך איש במשפחה הזו לא רוצה לשכוח אותו. בזכותו, הילדים הגדולים במשפחה הזו החליטו לערוך שינוי קיצוני בחייהם. אחד האחים החל לעבוד עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים ואחות אחת הפכה למורה לילדים בעלי צרכים מיוחדים. אחות אחרת עדיין בבית הספר, אבל בזמנה הפנוי היא עוזרת במשרד המקדיש את עצמו לטיפול בילדים בעלי צרכים מיוחדים.
כל השינויים הללו קרו בגלל ילד אחד והורים מאמצים בעלי לב ענק, ששמו את כל מבטחם ואהבתם במשפחה המעולה שלהם.
